L’Entrearrels, la publicació mensual de la CUP de Vilafranca

Ja fa un parell de setmanetes que ha vist la llum, però trobo que avui és un bon dia per parlar-ne. El disseny gràfic l’hem fet conjuntament amb en Jordi Plans i malgrat les presses que comporta una publicació ha sortit força bé, de cara propers números intentarem acabar de polir les imperfeccions.

Que és l’Entrearrels?

entrearrels

“L’Entrearrels és el nou projecte comunicatiu de la CUP que neix de la voluntat d’establir-se com el contrapunt informatiu municipal a Vilafranca. Una aportació que reflecteixi la visió de l’esquerra independentista i dels moviments polítics i socials de la Vila, des del seu treball de base, sincer i honest en la consecució d’una societat justa i lliure.
Amb l’Entrearrels volem informar de manera regular i periòdica sobre el treball, les aportacions i les tasques que es venen realitzant des de la Candidatura d’Unitat Popular, conjuntament amb entitats, associacions i moviments socials.
L’Entrearrels neix com un espai de comunicació, però també de participació on, vilatans, entitats, col•lectius i moviments socials de la vila puguin aportar les seves opinions i reflexions.
Entenem que la informació és un instrument essencial i bàsic per a la població de Vilafranca, per a generar un debat crític, per donar a conèixer projectes, com a mecanisme de control del poder, per afavorir la transparència de la gestió municipal i la participació del poble en els afers col•lectius.
És per això, que des de l’Entrearrels, s’informarà dels plens municipals, l’espai  on es prenen algunes de les decisions polítiques de l’Ajuntament que afecten al conjunt de la població, així com dels projectes que, vinguin d’on vinguin, afecten al conjunt del municipi, comarca o vegueria (ARE, projecte de peatges…).
Per tal de donar-nos a conèixer i d’arribar al conjunt de la població cada mes es podrà trobar l’Entrearrels en diversos locals i establiments de la vila i també en format digital al web de la Candidatura: www.cupvila.cat.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s